Saturday, August 21, 2010

Brother Love~

Layan~

Ohh, and ini bukan lagu. Cuma sesi kat radio.


video

Apa pandangan korang?

5 comments:

  1. xfm ni radio melayu, tp tak penah pon bgtau time azan, peliknya!.

    ni betul2 mata duitan, hampeh punya pompuan

    ReplyDelete
  2. hohoho
    memula aku x play pon sbb engatkan lagu ke ape
    tp td kawan aku suh aku dga
    perghhh dasyat jugak la minah tu

    seb bek aku x mcm tu <-- tak menahan puji diri snrik haha

    ReplyDelete
  3. mr noble > takleh wat apa lah, bgtau time azan, tak komersial. pasal pmpn tu, mmg takleh wat apa, susah nak kasi elok balik bile mindset die da camtu

    ckyn > ehm harap2 la tak hahah

    ReplyDelete
  4. sumpah kalau aku jumpe pompuan ni aku lempang dia laju2

    ReplyDelete
  5. lek bro lek. pmpn tu takde ah total 100% salah pun.

    ReplyDelete